Wordt het Gold Mary, Heavy Legend of toch de PE-punten?

Geplaatst door

Met een gerust hart het jaar uit knallen

Nog heel even en we mogen het jaar 2023 verwelkomen met het nodige knal- en siervuurwerk. Wellicht bent u online al op zoek gegaan naar een Gold Mary of de Heavy Legend. Daarmee zult u nieuwjaarsnacht zeker mooie sier maken in uw straat. Misschien bent u ook al voorzichtig de goede voornemens voor het nieuwe jaar op een kladje aan het schrijven.

Nieuwe voornemens? Wacht even, maar hoe zit het met de voornemens van dit jaar? U wilde toch in 2022 tijdig aan de PE-verplichting voldoen? Alle Peoplebuilders van KPE hopen dat u dit voornemen ook heeft kunnen realiseren. Echter, mocht dit voornemen nog steeds een voornemen zijn en de tijd begint uw grootste tegenstander te worden… geen nood! De Peoplebuilders van KPE helpen u graag om deze complexe studiepuzzel op te lossen, zodat u dit jaar nog tijdig aan uw PE-verplichting voldoet.

Zij kennen de spelregels van haver tot gort en kunnen op individueel niveau een studieadvies samenstellen. Door dit advies op te volgen voldoet u op de meest efficiënte wijze aan de studieverplichtingen. Vuurwerk kopen we niet voor u, maar we lossen wel -met alle plezier- de complexe studiepuzzel voor u op.

Wilt u meer informatie over uw persoonlijk studieadvies? Stuur dan een e-mail naar studieadvies@kpe.nl met uw contactgegevens of bel ons op nummer 085 01 60 478.

Geef een reactie