KPE In Beeld – Jeroen Paes

Geplaatst door

Vandaag spreken we met Jeroen Paes over zijn functie, drijfveer en hoogtepunten in zijn carrière.

Wat is jouw functie binnen KPE?  
Ik ben werkzaam als projectleider binnen KPE Vastgoed. Mijn belangrijkste taak is onderhoud van de relatie met onze klanten, makelaars/ taxateurs. Ik zorg ervoor dat makelaars/ taxateurs middels een studieadvies, de vereiste PE-punten behalen voor zijn of haar registratie, zowel voor NRVT, VastgoedCert of andere instanties. Dit doe ik op persoonsniveau maar ook op bedrijfsniveau. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de volledige planning van KPE Vastgoed en koppel ik daar de juiste docenten aan. 

Kun je iets meer vertellen over je achtergrond? 
Na mijn MBO ben ik begonnen bij KPE, vanaf begin 2004. Inmiddels ben ik dus al heel lang werkzaam bij KPE.

Wat is jouw drijfveer voor het werk dat je doet? 
Mijn drijfveer is het ervoor zorgen dat de makelaars/ taxateurs zo efficiënt en voordelig mogelijk de PE-punten behalen. Samen met mijn collega’s, die zorgen voor de kwaliteit van de cursussen en de docenten, wil ik de deelnemers een kwalitatief goede en een leuke cursus bieden. 

Wat is een hoogtepunt in je carrière bij KPE?  
Kijkend naar mezelf, heb ik mezelf opgewerkt binnen het bedrijf naar mijn huidige functie. Ik ben begonnen als logistiek medewerker en heb diverse stappen binnen KPE doorlopen. Met als gevolg dat ik binnen KPE Vastgoed een specialist ben op mijn vakgebied. 

Wat maakt deze functie uitdagend voor je? 
Mijn functie is heel divers, ik ben met heel veel verschillende werkzaamheden bezig. Een dag ziet er nooit uit als dat het gepland is en elke dag is anders. Dit houdt het voor mij interessant en uitdagend.  

Wat ik zo leuk vind aan KPE is dat het een dynamisch bedrijf is met leuke collega’s. Ik ga al 18 jaar elke dag met plezier naar het werk! 

Geef een reactie