Wie gaat er winnen? De kerstboom of de PE-punten?

Geplaatst door

Het is bijna niet voor te stellen na die prachtige zomer, maar over een paar maanden staat in menig huis weer de kerstboom in volle glorie te stralen. Het jaar 2022 gaat dan langzaamaan ten einde en verhuist naar de geschiedenisboeken. Wellicht was één van uw goede voornemens voor dit jaar om tijdig aan de PE-verplichting te voldoen. Alle Peoplebuilders van KPE Vastgoed hopen dat u dit voornemen ook heeft kunnen realiseren. Echter, mocht dit voornemen nog steeds een voornemen zijn en de tijd begint uw grootste tegenstander te worden… geen nood! De Peoplebuilders van KPE Vastgoed helpen u graag om deze complexe studiepuzzel op te lossen, zodat u dit jaar nog tijdig aan uw PE-verplichting voldoet.

Zij kennen de spelregels van haver tot gort en kunnen op individueel niveau een studieadvies samenstellen. Door dit advies op te volgen voldoet u op de meest efficiënte wijze aan de studieverplichtingen. De kerstboom zetten we niet voor u op, maar we lossen wel -met alle plezier- de complexe studiepuzzel voor u op.

Wilt u meer informatie over uw persoonlijk studieadvies? Stuur dan een e-mail naar studieadvies@kpe.nl met uw contactgegevens of bel ons op nummer 085 01 60 478.

Geef een reactie