KPE in Beeld – Paul Simons

Geplaatst door

Vandaag spreken we met Paul Simons over zijn functie, drijfveer en werkresultaten.

Wat is jouw functie binnen KPE? 

Senior Projectmanager. Ik ga naar bedrijven toe om ofwel de opleiding, training of coaching als project te organiseren. Ofwel om te kijken wat wij als KPE voor het bedrijf kunnen betekenen om dit later te vertalen in een onderwijskundige aanpak. 

Kun je iets meer vertellen over je achtergrond, wat heb je gedaan voordat je bij KPE bent begonnen?

Ik heb economie gestudeerd en had een bijbaantje op mijn 18e bij KPE. Hier deed ik eigenlijk van alles, van materialen naar cursussen brengen tot klappers vullen. Inmiddels ben ik al 20 jaar lang werkzaam bij KPE en heb ik stappen gemaakt binnen de organisatie waardoor ik ben gegroeid tot de rol van Senior Projectmanager.

Wat is jouw drijfveer voor het werk dat je doet?

Uiteindelijk is mijn drijfveer om te zorgen dat zowel de opdrachtgever als de deelnemers van een training of cursus tevreden terugkijken op het behaalde resultaat en kijken naar een volgende stap die ze kunnen maken. Ik heb het liefste dat ik de verbinding houd met een organisatie.

Wat is een hoogtepunt in je carrière bij KPE? 

Ik vind het gaaf dat ik de organisatie heb zien groeien naar de organisatie dat het tot heden is. We zijn nog steeds met een jonge groep collega’s actief die ook allemaal echt plezier hebben in wat zij doen.

Wat maakt deze functie leuk voor je?

Wat ik vooral leuk vind is om naar de verschillende opdrachtgevers toe te gaan. Iedereen is anders en door met de opdrachtgevers in gesprek te gaan, kunnen we een ontwikkeltraject aanbieden. Een tevreden klant is voor mij het belangrijkste. Ik vind het superleuk binnen deze organisatie en ben blij dat ik onderdeel ben van dit team.

Geef een reactie