Young Professional Vastgoed en summercourse Antwerpen

Geplaatst door

Schrijf snel in. Nog maar een paar plekken vrij. 

De komende tijd heeft KPE Vastgoed de start van de leergang Young Professional Vastgoed en de summercourse Antwerpen op het programma staan. Voor zowel de leergang als de summercourse zijn nog maar een paar plekken beschikbaar. 

Young Professional Vastgoed

Op 10 november start weer een leergang Young Professional Vastgoed van KPE. Een kort en krachtig programma voor jonge vastgoedprofessionals dat zich richt op alle elementen die nodig zijn om de stakeholders binnen hun vastgoedportefeuille op een positieve manier te beïnvloeden. Communicatie met de opdrachtgever, vertrouwen krijgen en gezag uitstralen, presenteren, besluitvorming en vergadertechnieken, conflictstijlen en onderhandelen zijn thema’s die in de leergang aan bod komen. Het doel van deze opleiding is om na afloop nog beter zelfstandig sturing en leiding te geven aan de stakeholders die betrokken zijn bij de vastgoedprojecten. In totaal omvat de leergang vijf lesdagen die duren van 14.00 tot 20.00 uur inclusief een diner. Ook krijgt iedere deelnemer een individueel coachgesprek.

Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf dus snel in.

Heb je nog vragen over de leergang Young Professional Vastgoed? Neem dan contact op met Paul Simons (06 5208 6692 of p.simons@kpe.nl).

Summercourse Antwerpen

In juni jongstleden organiseerde KPE Vastgoed de summercourse Antwerpen. Deze driedaagse studiereis viel bij de deelnemers goed in de smaak. “Een prima combinatie van theorie, praktijk en vrijetijd”, was een veelgehoorde waardering. Mede hierdoor heeft KPE besloten om van 14 tot en met 16 september nog een keer af te reizen naar de Belgische havenstad. Deze summercourse is door VastgoedCert en NRVT geaccrediteerd voor 20 PE-studiepunten. Het mooie aan deze studiereis is dat de noodzakelijke theorie voor deze PE-punten wordt gekoppeld aan praktijkbezoeken. Zo wordt er een bezoek gebracht aan de Antwerpse haven, het Havenhuis, het oude gedeelte van de stad, een houtskeletbouwproject in Ekeren en vertelt een Belgische makelaar over de wereld van de Belgische makelaardij. Voor deze bijzondere studiereis zijn nog maar twee plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij.  

Geef een reactie