Mestreechter Geis Award 2022

Geplaatst door

En de genomineerden zijn…

Op donderdag 25 augustus wordt voor de 13de keer de winnaar van de Mestreechter Geis Award bekendgemaakt. Een prijs die in 2008 door de KPE Groep in het leven is geroepen om het ontwikkelen van innovatieve en persoonsgerichte opleidingen, trainingen, cursussen, coaching en congressen binnen de bouw- en vastgoedsector te stimuleren. In 2020 en 2021 kon de award niet worden uitgereikt vanwege de coronapandemie.

Ingrediënten

De Mestreechter Geis (de Maastrichtse geest) is een bronzen beeld van 1.30 m hoog dat op het pleintje bij de bekende Stokstraat in Maastricht staat. Het beeld werd door de in Haarlem geboren kunstenaar Mari Andriessen gemaakt en op 20 mei 1962 onthuld. De Mestreechter Geis is een speels, charmant, zwierig en bourgondisch figuur. Ingrediënten die de KPE Groep ook gebruikt bij het initiëren, ontwikkelen en uitvoeren van al hun persoonsgerichte leerinterventies binnen de bouw- en vastgoedsector.

Zes kanshebbers

Dit jaar zijn de genomineerden voor de award:

  • Aelmans Adviesgroep met ‘Maatwerk studiedag PE-verplichting’ 
  • Gemeente Rotterdam met ‘Training ‘Ketenbewustzijn Vastgoed’’
  • Hegeman Bouw & Infra met ‘Doelgroepgerichte leerlijnen’
  • Koopmans Bouwgroep met ‘Integraal veiligheidsprogramma Brain Based Safety’
  • Kuijpers met ‘Installatietechniek ontmoet Bouw’
  • VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling met ‘Opleiding voor (hoofd)uitvoerders’

Halverwege augustus zal de jury, onder leiding van prof. dr. Theo Bastiaens, zich buigen over de zes genomineerden. Op donderdag 25 augustus wordt de winnaar van de Mestreechter Geis Award 2022 bekend gemaakt.

Geef een reactie