De tweede summercourse naar Antwerpen! Gaat u mee?

Geplaatst door

Met onder meer unieke excursie in het Havenhuis

Van woensdag 14 tot en met vrijdag 16 september a.s. organiseert KPE Vastgoed weer een studiereis. Deze summercourse is bedoeld voor taxateurs wonen en gaat dit keer naar Antwerpen. 

Zaha Hadid

Tijdens deze drie dagen gaan we onder leiding van een vastgoedprofessional door het havengebied van Antwerpen en krijgt u een rondleiding in het Havenhuis. Het Havenhuis staat op het Antwerpse Eilandje en is van de hand van de Brits-Irakese architecte Zaha Hadid (1950-2016). Het gebouw huisvest verschillende departementen van het Havenbedrijf Antwerpen. Verder maken we een excursie naar een bijzonder houtskeletbouwproject en een Belgische makelaar neemt ons mee in de wereld van de Belgische makelaardij. 

PE-punten NRVT en VastgoedCert

Taxateurs behalen met deze studiereis 20 studiepunten voor het NRVT en zijn daarmee in één keer klaar met hun permanente educatie voor 2022. Bent u daarnaast ook makelaar dan zijn er ook studiepunten te behalen voor VastgoedCert. Tijdens deze studiereis wordt de noodzakelijk theorie (de verplichte onderwerpen aangewezen door NRVT en VastgoedCert) afgewisseld met vakinhoudelijke excursies.

Inschrijven

De studiereis kost 1.499 euro exclusief btw. Dit is inclusief verblijf in Theater Hotel Antwerpen in het historische centrum, alle maaltijden en excursies. Vervoer naar Antwerpen is op eigen gelegenheid.

Wacht niet te lang met inschrijven, want vol is vol. 

Schrijf u direct in door te mailen naar: sales@kpe.nl of klik hier.

Geef een reactie