Hoger Technisch Instituut opent deuren

Geplaatst door

Ook dit jaar weer veel geïnteresseerden

De opleidingen van het Hoger Technisch Instituut (HTI) zijn een begrip in de bouw. Al sinds 1939 verzorgt het instituut top-technische deeltijdopleidingen die direct in de praktijk toe te passen zijn. Op zaterdag 30 april jl. zette het instituut in Amsterdam de deuren open voor potentiële nieuwe studenten.

Na twee jaar een digitale open dag, kon het dit jaar weer fysiek. De opkomst was als vanouds weer goed te noemen. Er was een welkomstwoord, een presentatie over HTI en vervolgens konden de belangstellenden meekijken in de klas en in gesprek gaan met studenten aan het HTI. Jaarlijks studeren zo’n 150 mensen aan het HTI en is er een constante instroom van 40 studenten. Stuk voor stuk enthousiaste mensen uit heel Nederland die zich verder willen ontwikkelen. De hbo- en post-hbo-opleidingen vinden op zaterdag plaats in Amsterdam. Het HTI verzorgt de opleidingen: Bouwkunde, Beton & Staal, Bouwkosten, Bouwmanagement, Bouwkundig Keurder Woningen en Kwaliteitsborger.

Op zaterdag 28 mei a.s. is er weer een open dag bij het HTI.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.hti-opleidingen.nl.

Geef een reactie