Noteer 19 mei in uw agenda

Geplaatst door

Dag van de Constructeur

Op donderdag 19 mei organiseert VNconstructeurs in samenwerking met de KPE Groep en het HTI de Dag van de Constructeur. Deze dag vindt plaats in Buitenplaats Kameryck in Kamerik, dat gelegen is tussen Woerden en Breukelen. 

Constructeurs en projectmanagers of directieleden uit de constructeursbranche zijn van harte welkom. Thema van de dag is de toekomst van het vak constructeur. Aan de exacte invulling van het programma wordt op dit moment nog hard gewerkt. De dag zal bestaan uit een aantal presentaties van gerenommeerde namen uit de constructeursbranche en deelsessies in kleine groepen. Verbreding en verdieping van kennis staan daarbij centraal. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om te netwerken.

Noteer nu alvast 19 mei in uw agenda. Meer informatie over het programma en aanmelden volgt binnenkort in onze nieuwsbrief en via persoonlijke berichtgeving.

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Geef een reactie