Themadag Landelijk Vastgoed dit jaar in Cuijk

Geplaatst door

Kennisverbreding en -verdieping staan centraal

Op woensdag 13 april organiseren NVR, NVM en Vastgoedpro, in samenwerking met KPE Vastgoed de Themadag Landelijk Vastgoed 2022. Na twee jaar een digitale editie staat er dit jaar weer een fysieke ontmoeting op het programma in de bijzondere evenementenlocatie Inspyrium Ebben in Cuijk.

Keynotesprekers

Kennisverbreding en kennisverdieping staan deze dag centraal. Jan Willem Erisman, hoogleraar Milieu en Duurzaamheid aan de Universiteit Leiden, is een van de drie keynotesprekers. Hij schetst een beeld over de toekomst van de Nederlandse landbouw. Rob Berkers en Patrick Zwaan van de Rabobank geven als tweede keynote hun visie over de gebiedsgerichte aanpak van de landbouw. Land van Ons is de derde keynote. Als coöperatie koopt Land van Ons landbouwgrond namens de deelnemers. Op dit land herstellen ze de biodiversiteit en het landschap. Pachters kunnen rendabel boeren. Land van Ons heeft inmiddels al 18.000 deelnemers.

Bijzondere locatie

Jan Peters van KPE is trots dat KPE Vastgoed al meer dan tien jaar deze bijzondere dag mag organiseren. “Het is een dag waar iedereen in de landelijk vastgoedbranche naar uitkijkt. Zeker dit jaar zal bijzonder worden, want we mogen elkaar weer letterlijk ontmoeten. In 2020 en 2021 waren de bijeenkomsten digitaal, maar er gaat toch niets boven een fysieke themadag. Behalve kennisverbreding en -verdieping is het netwerken namelijk ook een belangrijk aspect.” Ook is Jan Peters blij met de bijzondere locatie waar de themadag wordt gehouden. “We proberen altijd een locatie te vinden die aansluit bij de doelgroep. Dat is met Inspyrium Ebben in Cuijk zeker gelukt. De alom bekende bomenkwekerij Ebben (1862) heeft op haar terrein een bijzondere evenementenlocatie opgetuigd. Gelegen in een unieke groene omgeving in het Land van Cuijk.”

Schrijf direct in

De Themadag Landelijk Vastgoed is bedoeld voor landelijk vastgoed deskundigen, rentmeesters en agrarisch makelaars en taxateurs, voor medewerkers van banken, agrarisch accountantsbureaus en agrarische notariskantoren voor overheden, zoals Kadaster en Belastingdienst. Ook dit jaar zijn er weer de nodige PE-punten te verdienen bij deelname aan de themadag.

Schrijf u dus snel in voor deze bijzondere dag!


Geef een reactie