Joël Scherrenberg en Jan-Kees Duvekot pakken ieder hun rol

Geplaatst door

Innovatie en kwaliteit zijn twee belangrijke kernwaarden binnen de KPE Groep. Als organisatie betrekken wij deze kernwaarden niet alleen op ons aanbod, maar we voeren ze ook door in onze eigen bedrijfsvoering. In 2022 ligt onze focus op het uitbreiden en versterken van de expertise bij onze professionals én het versterken van onze duurzame positie.

Joël Scherrenberg en Jan-Kees Duvekot pakken ieder hun rol

De vanaf september ingezette koers binnen KPE Vastgoed wordt verder doorgetrokken door Joël Scherrenberg en Jan-Kees Duvekot ieder hun eigen rol te geven. Zo gaat Joël zich als externe adviseur uitsluitend richten op de vakinhoudelijke ontwikkelingen binnen de totale vastgoedbranche. Vanuit zijn onafhankelijke rol wordt zijn vastgoedexpertise aangewend om de (nieuwe) programma’s inhoudelijk naadloos te laten aansluiten op de vastgoedmarkt. Joël gaat tevens als voorzitter van de Kenniskring KPE Vastgoed aan de slag met de verdere vakinhoudelijk professionalisering van de programma’s. Ook zal hij als hoofddocent actief blijven.

Eindverantwoordelijk

Jan-Kees Duvekot, die sinds september een actieve rol heeft binnen KPE Vastgoed, wordt eindverantwoordelijk voor KPE Vastgoed en richt zich specifiek op de klanten. Vanuit deze externe focus zal hij de brugfunctie vervullen naar de interne organisatie. Daarnaast blijft Jan-Kees ook actief als vakdocent. 

Stevig fundament

“Door de rolverdeling binnen KPE Vastgoed nog duidelijker te laten aansluiten op de kwaliteiten van Joël en Jan-Kees legt KPE een stevig fundament voor de toekomst”, zegt Robbert van Dinther, operationeel directeur KPE Groep. “De samenwerking tussen Joël en Jan-Kees verrijkt onze organisatie en biedt daardoor nog meer mogelijkheden. Juist voor onze klanten, de professionals in de vastgoedbranche.”

Geef een reactie