KPE Vastgoed pakt door op ambities

Geplaatst door

Joël Scherrenberg en Jan-Kees Duvekot pakken ieder hun rol.

Innovatie en kwaliteit zijn twee belangrijke kernwaarden binnen de KPE Groep. Als organisatie betrekken wij deze kernwaarden niet alleen op ons aanbod, maar we voeren ze ook door in onze eigen bedrijfsvoering. In 2022 ligt onze focus op het uitbreiden en versterken van de expertise bij onze professionals én het versterken van onze duurzame positie.

Krachtenbundeling en duidelijke rolverdeling
De vanaf september ingezette koers binnen KPE Vastgoed wordt vanaf heden verder doorgetrokken door Joël Scherrenberg en Jan-Kees Duvekot ieder hun eigen rol te geven. Zo gaat Joël zich als externe adviseur uitsluitend richten op de vakinhoudelijke ontwikkelingen binnen de totale vastgoedbranche. Vanuit zijn onafhankelijke rol wordt zijn vastgoedexpertise aangewend om de (nieuwe) programma’s inhoudelijk naadloos te laten aansluiten op de vastgoedmarkt. Joël gaat tevens als voorzitter van de Kenniskring KPE Vastgoed aan de slag met de verdere vakinhoudelijk professionalisering van de programma’s. Ook zal hij als hoofddocent actief blijven.

Eindverantwoordelijk
Jan-Kees Duvekot, die sinds september een actieve rol heeft binnen KPE Vastgoed, wordt eindverantwoordelijk voor KPE Vastgoed en richt zich specifiek op onze klanten. Vanuit deze externe focus zal hij de brugfunctie vervullen naar de interne organisatie. Daarnaast blijft Jan-Kees ook actief als vakdocent.

Stevig fundament
Door de rolverdeling binnen KPE Vastgoed nog duidelijker te laten aansluiten op de kwaliteiten van Joël en Jan-Kees legt KPE een stevig fundament voor de toekomst. De samenwerking tussen Joël en Jan-Kees verrijkt onze organisatie en biedt daardoor nog meer mogelijkheden. Juist voor u, als professional in de vastgoedbranche.

Mocht u nog vragen hebben over dit bericht, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Ron Koenen


Over KPE Groep
KPE Groep is dé partij in Nederland die beschikt over de unieke combinatie van vakinhoudelijke kennis, onderwijskundige kennis, inzicht in de wensen en behoeften van de doelgroep en een uitstekende verbintenis met de bouw- en vastgoedsector. Door dit alles onder één dak te hebben, is KPE Groep in staat om op een flexibele en praktijkgerichte wijze interventies zoals opleidingen, trainingen en coachingstrajecten op maat te ontwikkelen voor organisaties en individuele professionals binnen de bouw- en vastgoedsector.

Geef een reactie