Team KPE Vastgoed pakt door!

Geplaatst door

Joël Scherrenberg en Jan-Kees Duvekot bundelen krachten in aanloop naar 2022.

Innovatie en kwaliteit zijn twee belangrijke kernwaarden binnen de KPE Groep. Als organisatie betrekken wij deze kernwaarden op ons aanbod én we voeren ze door in onze eigen bedrijfsvoering.

De komende periode ligt onze focus op:

  • Uitbreiden en versterken van de expertise bij onze vak-professionals
  • Versterken van onze duurzame positie

Bundeling van krachten in aanloop naar 2022
Zowel Joël Scherrenberg als Jan-Kees Duvekot zullen zich vanaf nu gezamenlijk inzetten om onze ambities vorm te geven.

Joël Scherrenberg richt zich de komende periode volledig op de vakinhoudelijke ontwikkelingen binnen de gehele vastgoedmarkt. Zijn vastgoedexpertise wordt aangewend om de nieuwe programma’s inhoudelijk naadloos te laten aansluiten op de aanstaande veranderingen binnen de vastgoedmarkt. Daarnaast blijft hij actief als vakdocent.

Voor Jan-Kees Duvekot ligt de focus voornamelijk op het uitbreiden en versterken van onze duurzame positie en het verstevigen van de persoonlijke contacten met alle relaties. Tevens zal hij vanuit deze externe focus, “de brugfunctie” vervullen naar de interne organisatie van KPE Vastgoed. Ook Jan-Kees blijft actief als vakdocent.

Stevig fundament
Door het bundelen van krachten in de aanloop naar 2022, legt KPE een stevig fundament voor de toekomst. De samenwerking tussen Joël en Jan-Kees verrijkt onze organisatie en biedt nieuwe mogelijkheden. Juist voor u, als professional in de vastgoedbranche.

We zijn dan ook blij en enthousiast dat wij deze informatie met u mogen delen. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.


KPE over Jan-Kees
“Als KPE kennen wij Jan-Kees Duvekot (55) al heel lang. Een geboren en getogen Zeeuw die bijna 20 jaar bestuurservaring in de Vastgoedbranche meebrengt. Jan-Kees was 18 jaar bestuursvoorzitter van de beroepsvereniging Vastgoedpro en daarbij ook heel nauw betrokken bij heel veel andere verenigingen, stichtingen en initiatieven binnen de branche zoals NRVT, Vastgoedcert en ROZ.

Naast de kennis en vakinhoud is Jan-Kees een sterke en open communicator die optimaal kan inhaken op de kernwaarden die wij als KPE hebben; kwaliteit, service en een persoonlijke band met onze relaties.

Wij zijn blij met de komst van Jan-Kees en hebben er alle vertrouwen in dat Jan-Kees samen met Joel en de rest van het team de ambities van KPE verder vorm en inhoud kan geven en zien uit naar een succesvolle samenwerking.One comment

Geef een reactie