WijLimburg in gesprek met Ron Koenen

Geplaatst door

WijLimburg ging in gesprek met Ron Koenen, directeur van de KPE Groep. Dit resulteerde in een interessant gesprek en heeft geleid tot een artikel in de nieuwste editie van het gelijknamige magazine. In dit artikel vertelt Ron gepassioneerd over de verschillende labels en de missie en visie van KPE Groep.

“Iedereen binnen ons team is een peoplebuilder. Peoplebuilders hebben een gezamenlijk doel en dat is investeren in organisatie én mens voor een beter rendement. Mensen beter maken. Onze medewerkers moeten gepassioneerd zijn om daar 24/7 aan te werken.” – Ron Koenen

Lees hier het volledige artikel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s