Veelgestelde vragen: verwerking van uw studiepunten bij de instanties

Geplaatst door

Wanneer zijn mijn studiepunten voor mijn hercertificering in het puntenoverzicht van het NRVT en/ of VastgoedCert zichtbaar?
Wij hebben alle cursussen die voor 1 november 2020 hebben plaats gevonden doorgegeven aan NRVT en Vastgoedcert. Deze zijn ook bij beide instanties verwerkt. Indien er in het overzicht een cursus niet zichtbaar is waar u wel bij aanwezig was, kunt u ons een e-mail (info@kpe.nl) sturen met de missende cursus en de cursusdatum. Dan zoeken wij voor u naar een oplossing. 

Wanneer worden de punten van het NRVT Wonen programma doorgegeven?
De eerste twee dagen van het NRVT opleidingsprogramma die voor 1 november 2020 hebben plaats gevonden, zijn doorgegeven aan NRVT en VastgoedCert. Deze zijn ook bij beide instanties verwerkt. Dag 3 geven wij door zodra alle 5 praktijkopdrachten zijn ingeleverd. Dit controleren wij per persoon en ronden we voor het einde van november af. Indien u deze praktijkopdrachten niet inlevert, ontvangt u voor dag 3 geen punten.

Ik heb een cursusdag na 1 november gevolgd. Wanneer worden mijn studiepunten en opdrachten doorgegeven aan de instanties?
Studiepunten en opdrachten die u na 1 november behaald, geven wij binnen 2 weken door aan de instanties. Bij het NRVT Wonen programma controleren wij eerst of u alle praktijkopdrachten heeft ingeleverd. Het kan daarom iets langer duren voordat uw punten aan de instanties zijn doorgegeven. 

Ik weet niet zeker of ik alle opdrachten heb ingeleverd. Waar vind ik dit terug?
Dit kunt u controleren via online.kpe.nl. Komt u er niet uit? Neem dan telefonisch contact met ons op. 


Staat uw vraag en/of antwoord er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@kpe.nl of neem telefonisch contact met ons op: 085 016 04 78.