Doorbouwen én doorleren

Geplaatst door

De overheid ziet persoonlijke ontwikkeling en onderwijs als een cruciaal onderdeel van de samenleving. Heel Bouwend Nederland is er trots op dat we doorbouwen, en met het oog op de toekomst en de impact van de bouw moeten we in de sector en onszelf blijven investeren. Kennis en vaardigheden op het gebied van techniek, veiligheid en gezondheid en communicatie & organisatie zijn tenslotte onmisbaar en continu in beweging.

Persoonlijke ontwikkeling blijft cruciaal. Wij maken het haalbaar
De overheid ziet onderwijs als een cruciaal onderdeel van onze samenleving. Niet alleen voor basis- en middelbare scholieren, maar ook voor volwassenen. Dit jaar heeft KPE al meer dan 4.000 bouw- en vastgoedprofessionals geholpen met hun persoonlijke ontwikkeling.

De afgelopen maanden hebben wij geïnvesteerd in een vernieuwende onderwijsmethodiek waarbij grote flexibiliteit en een optimaal leerrendement het uitgangspunt vormen. Dit houdt mede in dat wij op ieder moment trainingsdata en locaties kunnen aanpassen als de situatie daar om vraagt. Zo maken wij het voor de bouw mogelijk om te blijven investeren in kennis en vaardigheden.  

Focus op wat er wel kan
De bovengenoemde onderwijsmethodiek hebben wij ‘Online, Offline, Work’ genoemd. Gedurende deze onzekere periode kunnen wij met deze methodiek op een veilige, flexibele en effectieve manier ontwikkelinterventies organiseren. Interventies die online plaats kunnen vinden, laten we zoveel mogelijk online plaatsvinden. Praktijkgerichte interventies vinden enkel plaats op locaties die voldoen aan de richtlijnen. Interventies die een real life benadering vragen, worden voldaan vanuit de eigen werkplek (thuis, kantoor of bouwplaats).

Samenvattend
Wij bieden de bouw:

  • Startgarantie: interventies gaan altijd door
  • Flexibiliteit: variatie in online, offline, work interventies
  • Veilig: enkel locaties die voldoen aan de richtlijnen
  • Resultaat: te allen tijde het meest optimale leerrendement