Vacature: docent ‘waarderingsleer’

Geplaatst door

KPE Vastgoed is per direct op zoek naar een docent ‘waarderingsleer’ om het bestaande team van docenten uit te breiden. Wij zoeken een taxateur met ruime ervaring op de woningmarkt die bereid is zijn of haar kennis en ervaring te delen met collega’s. Als docent werk je op freelance basis naast je bestaande activiteiten in de vastgoedsector. Het betreft in ieder geval een inzet van 1 tot 2 dagen per week voor de periode tot het einde van het jaar.

De focus van jouw inzet is het lopende opleidingsprogramma van het NRVT dat voor de taxateurs wonen verplicht is. Het zwaartepunt van je activiteiten ligt bij ons virtuele programma, maar af en toe zal het programma ook op locatie worden verzorgd. Het NRVT Wonen programma staat dit jaar volledig in het teken van het nieuwe model taxatierapport. Het 3-daagse programma van KPE brengt collega-taxateurs volledig op de hoogte van het nieuwe model. Daarnaast worden zij voorbereid voor het verplichte examen bij SVMNIVO. Als docent waarderingsleer heb je de taak om de benodigde kennis voor dit examen op enthousiaste en interactieve wijze met de deelnemers te delen. Het team van KPE Groep ondersteunt je in de uitvoering en onze onderwijskundige denkt met je mee over de beste en meest interactieve onderwijsvorm.

Werkzaamheden

  • Het verzorgen van het lesprogramma NRVT wonen voor het onderdeel praktijk.

Wij vragen

  • Je bent een specialist op het gebied van het taxeren van woningen.
  • Je volgt de laatste ontwikkelingen in het vakgebied, de vastgoedbranche en de markt op de voet.
  • Je legt gemakkelijk contact met deelnemers en weet de deelnemers te binden en te boeien, zowel online als offline.
  • Je bent zeer accuraat en hebt een hands-on-mentaliteit.
  • Je hebt ervaring met het werken met Zoom of andere videobelprogramma’s.
  • Je beschikt over een goede internetverbinding, een goede camera en microfoon zodat je goed zichtbaar en verstaanbaar bent voor deelnemers bij een virtuele cursusdag.
  • Natuurlijk ben je een leuke collega en heb je goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse of wil je nadere informatie? Neem dan contact op met Joël Scherrenberg, stuur je CV met korte motivatie naar j.scherrenberg@kpe.nl. Acquisitie door werving-, selectie- en detacheringsbureaus of andere bemiddelingsbureaus, naar aanleiding van deze vacature, worden niet op prijs gesteld.