Maak kennis met peoplebuilder Christianne Bal

Geplaatst door

Hoi allemaal! Mijn naam is Christianne Bal, 23 jaar en oorspronkelijk kom ik uit Oss. Sinds kort ben ik begonnen bij KPE als Learning & Development Trainee. Hier ga ik KPE voornamelijk ondersteunen aan de onderwijskundige kant van de trainingen die KPE met veel zorg voor jullie in elkaar zet. 

Voordat ik bij KPE terecht kwam heb ik eerst de hbo studie International Real Estate & Facility Management gevolgd aan Breda University of Applied Sciences. Hierna heb ik een premaster gedaan om vervolgens aan de Universiteit Maastricht te beginnen met de Master Learning & Development in Organizations. Momenteel ben ik nog bezig met het afronden van mijn scriptie welke gaat over het in kaart brengen van veiligheid gerelateerde handelingen die midden en top management uitvoeren in risicovolle organisaties. Hierdoor ben ik op dit moment nog parttime werkzaam bij KPE. Echter hoop ik begin september af te studeren om vervolgens vol aan de slag te gaan.

Naast werken en studeren vul ik mijn tijd graag met het geven van groepslessen bij een sportschool.  Dit doe ik ondertussen al zo’n zes jaar en dit is dan ook de plek waar mijn passie om mensen te helpen zichzelf te ontwikkelen en net dat stapje verder te gaan is begonnen. Ik hoop hier dan ook nog in de toekomst mee verder te kunnen gaan en deze passie uit te bereiden naar de bouw en vastgoedsector. Ik heb de afgelopen periode al kennis mogen maken met verschillende bouwgerelateerde projecten én de enthousiaste en leergierige deelnemers en klanten die daarbij horen. In korte tijd heb ik hier al ontzettend veel geleerd en ik ben er zeker van dat dat alleen nog maar meer gaat worden.

Ik kijk uit naar wat ik én jij allemaal nog kunnen leren en wie weet, tot ziens!

Christianne Bal