KPE Groep en IPD Opleidingen bundelen kennis en kunde

Geplaatst door

KPE Groep en IPD Opleidingen zijn een strategische samenwerking aangegaan. In de praktijk zijn beide partijen complementair aan elkaar. Waar IPD een sterke focus heeft op de consumentenmarkt, is KPE gericht op de zakelijke markt.

Door deze samenwerking wordt kennis en kunde van beide organisaties gebundeld en ontstaat er een interessant opleidingsaanbod met meer diversiteit. De samenwerking is primair gericht op opleidingen in de bouw- en vastgoedbranche. Door de alliantie worden nieuwe doorlopende leerlijnen aangeboden, maar ook de jaarlijkse her- en bijscholing en nieuwe opleidingen.

Betere aansluiting op de dagelijkse praktijk
Zo wordt de basisopleiding voor makelaars en taxateurs van beide opleiders samengevoegd tot één productlijn en werken de opleiders samen aan de ontwikkeling van een doorlopende leerlijn op het gebied van vastgoedrekenen. Henk Rugenbrink (IPD): “Deze samenwerking zorgt voor een nog betere aansluiting tussen de opleidingen en de dagelijkse praktijk.’’Beide organisaties blijven opereren onder eigen vlag, maar de intensieve samenwerking zal voor de klant tal van voordelen opleveren. Joël Scherrenberg (KPE): “Onze opleidingen bestaan uit een unieke combinatie van zowel online als klassikale elementen. Iedereen kan op elk willekeurig moment starten en in zijn eigen tempo studeren.’’

Einde persbericht