Veelgestelde vragen in de kerstvakantie (en de antwoorden daarop)

Geplaatst door

Tot wanneer kan ik mijn e-learnings inleveren?
Deze dient u voor 31 december 2019 bij ons in te leveren. Wij hebben dan tot eind januari de tijd om deze te controleren en af te melden bij het NRVT en bij VastgoedCert.

Wanneer zijn mijn studiepunten voor mijn hercertificering in het puntenoverzicht van het NRVT en / of VastgoedCert te zien?
Wij hebben alle cursussen die voor 20 december 2019 hebben plaatsgevonden doorgegeven aan het NRVT en VastgoedCert. Het is mogelijk dat nog niet al uw punten verwerkt zijn in het overzicht bij de instanties. Indien er in dit overzicht een cursus niet zichtbaar is waar u wel bij aanwezig was, kunt u ons een e-mail sturen met de missende cursus en de cursusdatum. Wij hebben nog de hele maand januari de tijd om deze nogmaals door te geven bij het NRVT en Vastgoedcert.

Wat zijn jullie laatste mogelijkheden om studiepunten te behalen?
Wij kunnen u nog enkele e-learnings aanbieden, welke goed zijn voor 3 studiepunten. Deze kunt u t/m 30 december afronden en inleveren. Daarnaast organiseren wij op 30 december de KPE Hekkensluiter: de laatste cursusdag van het jaar waarbij u 6, 9 of 12 studiepunten kunt behalen. Hieronder vindt u een overzicht van de laatste mogelijkheden:


De KPE Hekkensluiter op 30 december
6 studiepunten | 9 studiepunten | 12 studiepunten


E-learning: Ben ik wel eigenaar? Privaatrechtelijke actualiteiten rondom bezit en levering (3 studiepunten)


E-learning: Wat kost dat? Bouwkosten anno 2020 voor vastgoedprofessionals (3 studiepunten)


E-learning: Mag ik bouwen en in gebruik nemen? (3 studiepunten)


Online: Persoonlijke Ontwikkel Scan (3 studiepunten)