KPE Hekkensluiter 2019: Last minute je studiepunten behalen

Geplaatst door

Heb je nog niet aan alle studieverplichtingen van dit jaar voldaan? Geen paniek. Met de KPE Hekkensluiter 2019 kun je op het allerlaatste moment (30 december a.s.) je studiepunten voor 2019 behalen. Je kunt kiezen uit drie verschillende programma’s waarbij je 6, 9 óf 12 studiepunten kunt behalen. Zo volg je in een zeer efficiënt tijdsbestek alleen de onderdelen die voor jou nog van belang zijn!

Programma A (6 studiepunten)
30 december, van 9.00 uur – 15.30 uur
Goedgekeurd voor: 6 verplichte PE-punten kamer Wonen, BV en LV

Wanneer je dit programma volgt kun je 6 verplichte studiepunten behalen tegen het last-minute tarief van €299,- excl. BTW. Programma A staat volledig in het teken van de verplichte thema’s vanuit VastgoedCert en het NRVT: energietransitie & tucht, ethiek en aansprakelijkheid.

Klik hier voor meer informatie


Programma B (9 studiepunten)
30 december, van 9.00 – 15.30 uur
Goedgekeurd voor: 6 verplichte en 3 facultatieve PE-punten kamer Wonen, BV en LV

Wanneer je dit programma volgt kun je 6 verplichte studiepunten en 3 facultatieve punten behalen tegen het last-minute tarief van €478,- excl. BTW. Het eerste deel van programma B staat in het teken van de verplichte thema’s vanuit VastgoedCert en het NRVT: energietransitie & tucht, ethiek en aansprakelijkheid. Op dezelfde dag (of thuis op een later moment) kun je een e-learning afronden die goed is voor nog eens 3 facultatieve studiepunten. Je kunt kiezen uit de volgende e-learnings:
– Ben ik wel eigenaar? Privaatrechtelijke actualiteiten rondom bezit en levering.
– Wat kost dat? Bouwkosten anno 2020 voor vastgoedprofessionals

Klik hier voor meer informatie


Programma C (12 studiepunten)
30 december, van 9.00 – 15.30 uur
Goedgekeurd voor: 6 verplichte en 6 facultatieve PE-punten kamer Wonen, BV en LV

Wanneer je dit programma volgt, kun je 6 verplichte studiepunten en 6 facultatieve studiepunten behalen tegen het scherpe tarief van €657,- excl. BTW. Het eerste deel van programma C staat in het teken van de verplichte thema’s vanuit VastgoedCert en het NRVT: energietransitie & tucht, ethiek en aansprakelijkheid (goed voor 6 studiepunten). Op dezelfde dag (of thuis op een later moment) kun je twee e-learnings afronden die samen goed zijn voor nog eens 6 facultatieve studiepunten. Je volgt de volgende e-learnings:
– Ben ik wel eigenaar? Privaatrechtelijke actualiteiten rondom bezit en levering.
– Wat kost dat? Bouwkosten anno 2020 voor vastgoedprofessionals

Klik hier voor meer informatie


Waar en wanneer?
De KPE Hekkensluiter vindt plaats op maandag 30 december in de regio Den Bosch. De exacte locatie maken wij aan alle deelnemers op een later moment bekend.

Inschrijven
Je kunt je via het opleidingsportaal van KPE aanmelden door op deze pagina naar beneden te scrollen en te klikken op de knop ‘inschrijven’. U kunt zich ook telefonisch aanmelden door contact op te nemen met onze studieadviseurs:
T: (085) 016 04 78.
E: info@kpe.nl