De laatste cursusdagen van het jaar 2019…

Geplaatst door

De laatste maand van 2019 is alweer aangebroken…de tijd vliegt! Ons team is al druk bezig met het educatieprogramma voor 2020. Dat betekent natuurlijk niet dat je dit jaar geen cursusdagen meer bij ons kunt volgen. Heb je nog niet aan al je studieverplichtingen van dit jaar voldaan? Lees dan even verder. 

Hieronder hebben wij onze laatste cursusdagen van het jaar op een rijtje gezet. Deze cursusdagen zijn goedgekeurd door Vastgoedpro, VastgoedCert Wonen, BV, LV, RICS en NRVT Wonen, LV, BV / GZV en bieden je de mogelijkheid om vóór 31 december alle studiepunten van dit jaar te behalen. 


7 DECEMBER: De KPE Studiepuntendag, regio Utrecht

Wil je op een efficiënte én zeer voordelige manier je laatste studiepunten voor 2019 behalen? Meld je dan aan voor de KPE Studiepuntendag op zaterdag 7 december. Je kunt kiezen uit drie verschillende programma’s waarbij je 6, 9 óf 12 studiepunten kunt behalen. KPE Vastgoed kan deze cursusdag tegen een zeer scherp tarief aanbieden door gebruik te maken van een bescheiden locatie en catering. De inhoud van de dag is zoals je van ons kunt verwachten: actueel, vooruitkijkend en interactief. 

Meld je aan voor:
KPE Studiepuntendag – 6 punten
KPE Studiepuntendag – 9 punten
KPE Studiepuntendag – 12 punten


18 & 19 DECEMBER: De Eindejaars Course in Zeist

Tijdens deze course kun je binnen 36 uur al je 20 studiepunten behalen. Het 2-daagse educatieve programma (met hotelovernachting) wordt gecombineerd met een smakelijk (netwerk)diner en een ontspannend avondprogramma. Hoef je niet alle 20 studiepunten te behalen? Dat is geen probleem. Je kunt ook losse onderdelen van de Eindejaars Course volgen tegen een gereduceerd tarief. Klik op ‘inschrijven’ voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs. 

Meld je aan voor de Eindejaars Course 2019


30 DECEMBER: De KPE Hekkensluiter, regio Den Bosch

Met de KPE Hekkensluiter 2019 kun je op het aller- allerlaatste moment nog je studiepunten voor 2019 behalen. We raden je natuurlijk aan om een van bovenstaande cursusdagen te volgen. Mocht je die dagen niet kunnen, dan is dit een goede optie. Bij de KPE Hekkensluiter kun je kiezen uit drie verschillende programma’s waarbij je 6, 9 óf 12 studiepunten kunt behalen. 

Meld je aan voor:
De KPE Hekkensluiter – 6 punten
De KPE Hekkensluiter – 9 punten
De KPE Hekkensluiter – 12 punten