Meeloopdag Hoger Technisch Instituut

Hoger Technisch Instituut organiseert meeloopdag

Geplaatst door

Het Hoger Technisch Instituut, partner van KPE Groep, organiseert op zaterdag 19 oktober een meeloopdag voor de opleidingen Bouwkunde, Beton & Staal, Bouwmanagement, Bouwkosten en Bouwkundig Keurder Woningen.

Heeft u één of meerdere opleiding(en) van het Hoger Technisch Instituut op het oog? Meld u dan aan voor de meeloopdag op zaterdag 19 oktober en ontdek wat het HTI u te bieden heeft. Meer informatie over de HTI-opleidingen vindt u hier.

Tijdens de HTI meeloopdag kunt u de sfeer proeven, in gesprek gaan met de docenten en studenten, lessen bijwonen en rondkijken op de leslocatie. De meeloopdag start om 9.30 uur en eindigt om 12.30 uur.

Aanmelden
Om u tijdens deze dag zo goed mogelijk van dienst te zijn, moet u zich van te voren aanmelden door een mail te sturen naar info@hti-opleidingen.nl, onder vermelding van uw voor- en achternaam en uw studie-interesse(s). U ontvangt tijdig een uitnodiging met het volledige programma.

Locatie
Aristo
Teleportboulevard 100
1034 EJ Amsterdam

Docenten met grote praktijkkennis 
Alle docenten van het Hoger Technisch instituut werken in het vak dat ze geven, dus zij weten bijvoorbeeld precies wat lastige situaties zijn. Ze volgen de ontwikkelingen op de voet en weten aan welke specialismen behoefte is in de bouwwereld. Zo krijgt u de perfecte combinatie van theorie en praktijk. Daar heeft u direct profijt van in de huidige of toekomstige baan.   

Zaterdag geleerd, maandag toegepast 
De combinatie van actuele kennis en praktische toepasbaarheid maakt een studie van het HTI zo aantrekkelijk. Wat de docenten in hun werk leren, vertellen ze u op zaterdag en kunt u op maandag al gebruiken!