Bekendmaking winnaar Mestreechter Geis Award op 22 augustus

Geplaatst door

Op donderdag 22 augustus wordt voor de 12de keer de Mestreechter Geis Award uitgereikt. KPE Groep heeft deze prijs in het leven geroepen om het ontwikkelen en volgen van innovatieve en persoonsgerichte opleidingen, trainingen en cursussen binnen de bouw- en vastgoedbranch te stimuleren.

Ron Koenen, directeur KPE Groep: ‘’In de praktijk merken we dat de waarde van persoonsgerichte opleidingen, trainingen of cursussen wordt onderschat, terwijl het juist van toegevoegde waarde is wanneer je kijkt naar de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Daarom heeft KPE in 2008 de Mestreechter Geis Award in het leven geroepen. Ons doel is om steeds meer bedrijven binnen de bouw- en vastgoedsector te stimuleren persoonsgerichte en innovatieve ontwikkeltrajecten aan hun medewerkers te bieden. Dit is niet alleen goed voor de medewerker en het bedrijf zelf, maar ook voor de sector.’’

Dit zijn de genomineerden >>

Over de Mestreechter Geis Award

De Mestreechter Geis is een bijzonder bronzen beeldje in Maastricht op het plein bij de Kleine Stokstraat. Ron Koenen, directeur KPE Groep: ‘’De Mestreechter Geis is een speels, zwierig, charmant en bourgondisch figuur. Deze ingrediënten gebruiken wij bij de ontwikkeling en uitvoering van al onze persoonsgerichte opleidingen binnen de bouw en vastgoedsector. Speels vertalen we naar bijvoorbeeld serious games die we inzetten, zwierig naar de energie die noodzakelijk is om een mooi traject te ontwikkelen en charmant naar de persoonlijke afstemming met de verschillende doelgroepen. Aansluitend moet natuurlijk het bourgondische – goede koffie, versnaperingen en een inspirerende locatie – altijd goed geregeld zijn. Kortom, de Mestreechter Geis is een figuur dat ons helpt de sector persoonsgericht en innovatief duurzaam te maken.”

One comment

Geef een reactie