Waarom u zich juist nu moet inschrijven

Geplaatst door

Voor cursusdagen bij u in de buurt

Misschien herkent u het wel: de zon schijnt en onze aandacht verschuift langzamerhand naar de zomervakantie. We denken niet meer aan de PE-punten die gehaald moeten worden voor het einde van het jaar, totdat de eerste herinneringen in onze inbox verschijnen en er nog maar drie maanden resteren… 

Cursusdagen vol
Deze herinneringen leiden tot veel last minute inschrijvingen voor de laatste cursusdagen van het jaar. Hierdoor loopt u het risico dat de cursusdag bij u in de buurt én binnen uw interessegebied al vol zit en u daarom moet uitwijken naar een cursusdag (en locatie) waar uw voorkeur niet naar uit gaat. Wij adviseren u daarom om tijdig in te schrijven voor de cursusdagen die u aanspreken. 

Geniet van de zomer, schrijf u (alvast) in
Ga met een gerust gevoel de zomervakantie in; schrijf u alvast in voor een cursusdag bij u in de buurt die aansluit bij uw (studie)interesses. Meer informatie over welke cursusdagen u kunt volgen, vindt u op ons opleidingsportaal. Bij vragen of advies kunt u contact opnemen met onze studieadviseurs door te bellen naar (085) 016 04 78.

Een greep uit ons actuele aanbod:
Verplichte dag 2019 NRVT & VGC Wonen, BV en LV >>
Ben ik wel eigenaar? Privaatrechtelijke actualiteiten rondom bezit en levering >>
Bestemming onbekend? Publiekrechtelijke actualiteiten rondom bestemming en gebruik >>
Van jong tot oud, iedereen moet wonen >>
Wat is deze hut nu echt waard? Waardering van vastgoed in bijzondere situaties.>>