Al varend uw 20 PE-punten behalen vóór de zomervakantie

Geplaatst door

De locatie van de Zomer Course 2019 (2 t/m 3 juli) is bekend. Dit jaar kunt u binnen 48 uur al uw 20 PE-punten behalen op een uniek en historisch zeilschip. 

Het programma
De Zomer Course start bij de haven van Lelystad. Daar stapt u aan boord van een prachtig historisch zeilschip die uiteindelijk zal uitvaren richting het Marker/IJsselmeer (zolang het weer het toelaat). Terwijl het schip vaart, begint het eerste deel van de course. Halverwege wordt de course onderbroken met een heerlijke barbecue aan boord. Na de barbecue volgt nog een interessant avondprogramma. Vervolgens vaart het schip terug naar de haven zodat u aan land (in het dichtbij gelegen Apollo Hotel Lelystad City) kunt uitrusten. De volgende dag (3 juli) zal in hetzelfde hotel het tweede deel van de cursus plaatsvinden. 

Punten
Deze course is goedgekeurd door VastgoedCert Wonen / BV, RICS, NRVT Wonen / BV / GZV en Vastgoedpro. Meer informatie over de inhoud van de course vindt u op het opleidingsportaal

Inschrijven (beperkt aantal plaatsen beschikbaar)
U kunt zich inschrijven voor de course via het opleidingsportaal of door contact op te nemen met onze studieadviseurs via (085) 016 04 78. Eventuele dieetwensen kunt u aan ons doorgeven.