De winnaar van de Duurzame Inzetbaarheid Award 2019

Geplaatst door

De winnaar van de Duurzame Inzetbaarheid Award is bekend! Dit jaar heeft Dura Vermeer de opleidingscheque t.w.v. € 7.500,- in ontvangst mogen nemen van KPE Groep en Building Holland.

Het juryrapport
Dura Vermeer is het afgelopen jaar aantoonbaar proactief bezig geweest met de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Zo heeft Dura Vermeer de vitaliteitscampagne DV4FIT opgezet. Middels diverse video’s, een website en workshops geeft Dura Vermeer haar medewerkers handvatten om op een andere manier naar hun leefstijl te kijken. De medewerkers staan daarin vrij aan welke thema’s en in welke mate zij daaraan willen werken. Daarnaast zet Dura Vermeer de veiligheid (op de bouwplaats) hoog in het vaandel. Lees hier het volledige juryrapport >> 

De Duurzame Inzetbaarheid Award werd tijdens Building Holland in ontvangst genomen door directeur Rutger Sypkens van Dura Vermeer Vastgoed. Aan de award is een opleidingscheque ter waarde van €7.500,- verbonden. De criteria voor toekenning van de award zijn: 

  • veilig werken
  • persoonlijke aandacht/motivatie van medewerkers
  • fysieke en mentale gezondheid van medewerkers

Over de DIA
De Duurzame Inzetbaarheid Award is een initiatief van KPE Groep en Building Holland. Ieder jaar wordt deze award uitgereikt om het belang van duurzaam inzetbare medewerkers binnen de bouw- en installatiebranche extra onder de aandacht te brengen.